FitnessHold

Holdtræning | FysioDanmark Randers

Træning / Holdtræning / FitnessHold

FitnessHold – holdtræning for alle

Lad os lige slå det fast - du behøver ikke fejle noget for at træne hos os. Er du i tvivl om, hvordan du træner mest effektivt, eller er det svært at komme i gang, så hjælper vi dig gerne. Kniber det med motivationen eller vil du gerne have mere ud af din træning, så tag et kig på vores forløb med personlig træning

FitnessHold er gratis for vores STANDARD medlemmer

Nogle er mest til individuel træning andre mest til holdtræning - og nogle vil gerne begge dele. Derfor har vi to medlemskaber: BASIS uden holdtræning og STANDARD inkl. holdtræning. 

Holdtræning der er inkl. i STANDRAD medlemskabet kalder vi FitnessHold - og her vil en instruktør vejlede dig igennem træningen på en sjov og udfordrende måde - selvfølgelig tilpasset efter dit niveau.

Er du ikke medlem af træningscentret, kan du læse mere om hvordan du bliver medlem her.

OBS: Fitnessholdene varetages af fysioterapeut studerende, hvorfor man I korte afgrænsede perioder, som sommerferie, eksamensafvikling og lign. vil opleve at holdene ikke kan være bemandet.

Cæcilie Kristiane Holleufer | FysioDanmark Randers

Har du spørgsmål..?

Har du spørgsmål til os kan de sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du vil modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din besked umiddelbart efter afsendelsen. Hvis ikke, skal du kontakte os telefonisk på 8642 9061.

I klinikkens åbningstid kan du altid fange os på 8642 9061.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til behandling og træning

Scroll to Top