Træningscenter

Træning / Træningscenter

Træningscenter med plads til alle

Hos FysioDanmark Randers har vi et veludstyret træningscenter hvor alle kan blive medlem. Vi har fokus på at der skal være en tryg atmosfære og mulighed for at få professionel hjælp af vores fysioterapeuter.

Faciliteter & udstyr i vores træningscenter

Træningscentret tilbyder en lang række faciliteter til dig, der har lyst til at dyrke motion på en seriøs, effektiv og sjov måde. Samtidig er centret skræddersyet til behandling og forebyggelse af livsstils-sygdomme samt til genoptræning af alle slags skader.

I træningscentret kan du være supereffektiv på en afslappet facon, og du kan få al den hjælp og professionelle støtte, du har brug for. Centret er et rigtig godt alternativ til dig, der går uden om de store motionscentre, men som gerne vil dyrke motion eller genoptræning, der virker.

Introforløb til alle nye medlemmer

Alle brugere får lagt et personligt træningsprogram af en fysioterapeut, fysioterapeut studerende eller personlig træner - alle med speciel interesse og kompetencer inden for træning og livsstil. Sammen laves en målsætning og plan - uanset om du træner her for at komme i bedre form, tabe dig, vil løbe et marathon - eller skal genoptrænes efter en skade.

Som medlem af træningscentret har du mulighed for at deltage på flere hold, der kører enten i træningscentret eller i holdsalen. Disse hold kaldes Fitnesshold. Holdene er inkluderet i dit medlemskab.

Vi har også diagnose specifikke hold, hvor man træner på hold  med andre folk med samme diagnose eller funktionsniveau. Disse hold kalder vi Fysiohold og kræver typisk en henvisning fra din læge. 

Værd at vide..

Gratis holdtræning

Som STANDARD medlem af vores træningscenter kan du træne gratis på vores FitnessHold. Husk at tilmelde dig. Tilmeld dig et af vores FitnessHold.

Andre holdtræningsformer:
Disse hold er IKKE inkl. i dit træningscenter medlemskab

FysioHold

BassinHold

GLAD Ryg

GLAD Hofte / Knæ

Personlig træning

Har du brug for hjælp eller inspiration til at nå dine mål - så kan vores personlige træner hjælpe dig hele vejen.

Vi kan tilbyde følgende:

Testcenter

Vi har også mulighed for at teste dig på din kondi, muskelstyrke og fedtprocent - for mange er det motiverende at kunne få tal på deres fremgang.

I vores Testcenter udfører vi følgende tests:

Sundhedstjek

BMI måling

Konditest

Løbestilsanalyse

Udstyr og faciliteter i træningscentret

I vores træningscenter bliver du hjulpet trygt og sikkert igang. Vores træningscenter er veludstyret med både kredsløbsmaskiner og frie vægte - og så har vi et stort område til funktionel træning og til udspænding og afspænding.  

I træningscentret finder du :

Kredsløbsmaskiner

Styrkemaskiner med touch screen

Kabeltræk

Funktionelt træningsområde med frie vægte

Bolde og måtter

TRX

Åbningstider

Træningscentret er åbent alle hverdage og om lørdagen. Søndag og helligdage er klinikken lukket.

Ønsker du at træne uden for åbningstid, så kan du tilkøbe en chipnøgle så du selv kan komme ind i træningscentret aftner, weekender og helligdage.

Læs også:

Bliv chipnøglebruger til træningscentret

Se åbningtider

Priser for træning

Alle kan blive medlem af træningscentret og træne alene, sammen med andre eller på hold. Medlemskab kræver ikke lægehenvisning.

Genoptræning
Kommer du til genoptræning efter en skade, har du mulighed for at træne via en lægehenvisning eller via din sundheds- eller ulykkesforsikring.

Læs også:

Bliv medlem

Medlemskab

Scroll til toppen