NMES (NeuroMuskulær Elektrisk Stimulation)

NMES | FysioDanmark Randers

Special behandling / NMES (NeuroMuskulær Elektrisk Stimulation)

NMES (NeuroMuskulær Elektrisk Stimulation)

NMES er en træning / behandlingsform til genoptræning efter skader, til præstationsfremmende træning og til bedre restitution.

Hvem kan have gavn af NMES

Alt fra patienter med neurologiske problemer, kirurgiske patienter til elitesportsfolk kan drage stor nytte af behandling med neuromuskulær elektrisk stimulation. Studier har vist, at NMES kombineret med almindelig behandling forkorter rehabiliteringstiden, dvs. færre samlede omkostninger til behandling og hurtigere tilbagevenden til idræt eller arbejde.

Behandling

Behandlingen foregår via et lille håndholdt apparat (COMPEX) og nogle elektroder, der placeres på huden. Elektroderne leder svag strøm ind til muskulaturen og stimulerer til muskulær afspænding eller opspænding.

Behandling med Neuromuskulær elektrisk stimulation kan være med til at forbygge tab af muskelmasse / muskelatrofi, nedsætte muskelspasmer, øge eller vedligeholde bevægelighed, forebygge venøs trombose, øge lokal blodcirkulation samt styrke svage eller skadede muskler.

Priser for behandling

NMES kan indrages i dit behandlings- og træningsforløb og prisen svarer til den normale takst for fysioterapi behandling + et lille tillæg. Du køber dine egne elektroder til behandlingsforløbet (sælges i klinikken) og flere vælger også, at leje eller købe et NMES apparat af os, så du kan behandle/træne hjemme hver dag for at opspeede processen. Hør din fysioterapeut om mulighederne.

Se priser for behandling. Du har mulighed for at få tilskud fra "danmark" til behandlingen.

Nærværende behandling

– altid med dig i fokus

Cæcilie Kristiane Holleufer | FysioDanmark Randers

Har du spørgsmål..?

Har du spørgsmål til os kan de sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du vil modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din besked umiddelbart efter afsendelsen. Hvis ikke, skal du kontakte os telefonisk på 8642 9061.

I klinikkens åbningstid kan du altid fange os på 8642 9061.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til behandling og træning

Scroll to Top