NMES (NeuroMuskulær Elektrisk Stimulation)

NMES | FysioDanmark Randers

Special behandling / NMES (NeuroMuskulær Elektrisk Stimulation)

NeuroMuskulær Elektrisk Stimulation (NMES)

NMES (Neuromuskulær Elektrisk Stimulering) er en behandlingsform, der anvendes til at forbedre muskelstyrke, genoprette funktioner og fremskynde restitution. Ved at levere kontrollerede elektriske impulser til musklerne efterligner NMES kroppens naturlige signaler og stimulerer muskelkontraktioner.

Vi bruger NMES til at optimere træningsprogrammer og genoptræningsøvelser. Uanset om du er en eliteatlet, en motionist, eller en person i genoptræningsfasen, kan NMES være en effektiv metode til at forbedre muskelstyrken og fremme hurtigere restitution. Du kan nemlig målrette specifikke muskelgrupper, forbedre muskelfunktionen og øge blodcirkulationen i de områder, der har brug for det mest.

Priser for behandling

NMES kan indrages i dit behandlings- og træningsforløb og prisen svarer til den normale standardtakst for behandling. Hør din fysioterapeut om mulighederne.

Se priser for behandling. Du har mulighed for at få tilskud fra "danmark" til behandlingen.

Nærværende behandling

– altid med dig i fokus

Cæcilie Kristiane Holleufer | FysioDanmark Randers

Har du spørgsmål..?

Har du spørgsmål til os kan de sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du vil modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din besked umiddelbart efter afsendelsen. Hvis ikke, skal du kontakte os telefonisk på 8642 9061.

I klinikkens åbningstid kan du altid fange os på 8642 9061.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til behandling og træning

Scroll to Top