GLAD træning

GLAD hofte/knæ | FysioDanmark Randers

Træning / Holdtræning / Træningsforløb / GLAD træning

Effektiv GLAD træning

Træning virker langt bedre end medicin, viser undersøgelser, når det gælder smerter i hofte, knæ og lænde-ryg.

FysioDanmark Randers var den første udbyder af GLAD konceptet i Randers kommune - og vi har stor erfaring med træning som medicin. Vi har flere fysioterapeuter som er certificeret i GLAD konceptet og tilbyder både konceptet for dig med rygsmerter og hofte/knæ smerter.

Holdene er forløb af 6 til 8 ugers varighed og hvert forløb starter op løbende gennem året. Kontakt klinikken og hør hvornår du kan komme igang med dit forløb.

youtube-video-thumbnail

Effektivt GLAD forløb

GLAD træningsforløbet er et meget populært træningsforløb, der udbydes i hele landet. Konceptet er udviklet af specialister både i Sverige og Danmark - og resultaterne er fantastiske. De fleste oplever færre smerter og bedre funktioner i dagligdagen. Læs mere om konceptet på: www.gladdanmark.dk

Holdene varetages af specialuddannet fysioterapeut, som vil undervise og træne med dig igennem et forløb på seks til otte uger. Du får et træningsprogram og din fysioterapeut vil under træningen guide dig, så du laver øvelserne rigtigt og passer på dig selv, samtidig med at du bliver udfordret.

Træningen i forløbet kan også udføres derhjemme, men undersøgelser viser, at træning på hold, frem for at træne hjemme, har dobbelt så god effekt på smerter og bevægelse.

Forløbet har en meget høj succesrate, da de fleste deltager angiver et højt eller meget højt udbytte af træningsforløbet.

Hvilket forløb er du interesseret i?

Har du spørgsmål til GLAD forløbet..?

Du er altid velkommen til at skrive til os, via formularen herunder, hvis du har spørgsmål.

Invalid Email
Scroll to Top