Indlægssåler

SuperSole | FysioDanmark Randers

Special behandling / Indlægssåler

Specialtilpassede indlægssåler fra SuperSole

SuperSole er et koncept med individuelt tilpasset træning og indlægssåler til skoene.

Mange af de skader vi ser i ryg, hofte, knæ og ankler stammer fra dine fødder. Fodens 26 knogler er fundamentet i kroppen. Er der skævheder i fundamentet, vil kroppen kompensere længere oppe. Ud fra denne betragtning er behandlingskonceptet SuperSole blevet udviklet.

Specialformede såler til dine fødder

En af vores special-uddannnede fysioterapeuter foretager en grundig undersøgelse af dine fødder og holdning. Herefter vurderes, om du vil have gavn at en SuperSole indlægssål, træning af din fod og holdning eller begge dele.

SuperSole indlægssåler er specielle dynamiske såler, der både støtter fejlstillinger i foden og hjælper fodens muskler med at arbejde naturligt. Indlægssålerne fungerer i princippet som en hjælpemotor. Det sikrer dig, at din fod får den optimale blodcirkulation, hindrer sårdannelser samt hjælper med til at give dig en optimal kropsholdning.

Mange forskellige modeller at vælge imellem

Sålerne findes i forskellige udformninger, tykkelser, overflade og stivhed, således at sålen kan tilpasses til alle former for sko, uanset om de er til arbejde, sport, fritid eller til øget komfort.

Via individuel tilpasning er indlægssålerne ideelle til alle, lige fra diabetesfoden eller gigtfoden og til elitesportsudøveren, til motionisten eller blot til dagligdags brug.

Få det optimale ud af dine såler

SuperSole konceptet har ofte bedst virkning, hvis du selv er deltager aktiv med øvelser for dine fødder, ben og holdning. I samråd med fysioterapeuten laves et lille træningsprogram, du kan træne hjemme.

Efterhånden som din SuperSole-behandling skrider frem, vil dine fødder og din krop udvikle sig i positiv retning. Derfor anbefaler vi, at du med mellemrum får kontrolleret dine indlægssåler og øvelser, så du stadig opnår den ønskede behandlingseffekt.

Er du ikke tilfreds - giver vi pengene tilbage

Fødder og såler skal være glade for hinanden. Hvis du efter et par uger ikke er tilfreds med dine Supersole indlægssåler kan du returnere dem - uden problemer.
Vi giver 14 dages fuld returret - og pengene tilbage for sålerne, hvis ikke du er tilfreds. I så fald betaler du blot for undersøgelsen.

Har du ikke brug for special tilpasning

Har din fod brug for støtte og komfort – men kræver din problemstilling ikke en speciel tilrettet indlægssål – så er en Bauerfeind sål et godt valg til dig.

Vi har Bauerfeind såler til både idræt og arbejde samt en special sål til hælspore problematikker. 

Book tid til en undersøgelse og vi hjælper dig med at finde den optimale løsning til dig. 

Kontakt klinikken på tlf. 8642 9061

Nærværende behandling

– altid med dig i fokus

Cæcilie Kristiane Holleufer | FysioDanmark Randers

Har du spørgsmål..?

Har du spørgsmål til os kan de sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du vil modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din besked umiddelbart efter afsendelsen. Hvis ikke, skal du kontakte os telefonisk på 8642 9061.

I klinikkens åbningstid kan du altid fange os på 8642 9061.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til behandling og træning

Scroll to Top