Idrætsskade behandling

Fysioterapi | FysioDanmark Randers

Fysioterapi / Idrætsskade behandling

Idrætsskade behandling

drætsskader inddeles i to typer; akutte idrætsskader og overbelastningsskader. 

Til begge typer af idrætsskader undersøges du af en fysioterapeut med speciel interesse og kompetencer inden for idrætsskadergenoptræning og forebyggelse. 

Har du en akut idrætsskade?

Fysioterapeuten vil undersøge dig, stille en diagnose og informere dig om behandlingsmuligheder og forløb. I klinikken findes mange muligheder for at speede vævshelingen op samt lindre smerten, bl.a via laserbehandling, ultralydtapening og støttebind. Så snart vævet og smerterne tillader det, vil der iværksættes en genoptræningsplan, så det skadede område genopbygges og tilbagefald forebygges.

Har du en overbelastningsskade?

Fysioterapeuten vil udover at stille en diagnose også prøve at finde frem til årsagen til idrætsskaden. Behandlingen af skaden kan være manuel behandling på briks (vævsbehandling, bandager/tape, mobilisering, udspænding mm.), elektroterapeutisk (laser, ultralyd, chokbølgecompex) eller superviseret træning/genoptræning. 

I forbindelsen med genoptræningen vil fysioterapeuten endvidere hjælpe dig med at opnå et mere hensigtsmæssigt bevægemønster, og dermed også forebygge nye skader. 

Er det nødvendigt kan vi lave indlægssåler til sko eller give vejledning om fodtøj og aflastende/støttende foranstaltninger.

I klinikken har vi også et stort udvalg af støttebind, kompressionsstrømper og løbesokker - der muligvis kan hjælpe dig i din sport og din genoptræning.

Nærværende behandling

– altid med dig i fokus

Vi behandler eliten og dig

Vi samarbejder med sundhedsstaben i Randers FC med hurtigere opheling af idrætsskader samt står for al fysioterapeutisk behandling i Randers HK, Randers HH og Elitesports College. Men selvom du ikke dyrker eliteidræt kan vi også hjælpe dig. Du vil blive behandlet af de samme dygtige fysioterapeuter og få hjælp af det samme effektfulde udstyr, som heltene fra idrætten. 

Behandling af idrætsskader hos FysioDanmark Randers

Alla kan få behandling hos os, hvor vi har samlet vores stærkeste idrætskompetencer. I klinikken behandler vi elitespillerne fra Randers FC og Randers HK, men vi behandler også dig. Alle er nemlig velkomne hos os. Book en tid online

Har du spørgsmål..?

Kontakt klinikken, hvis du har spørgsmål på tlf. 8642 9061

Vores idrætsfysioterapeuter glæder sig til at tage hånd om dig og din problemstilling. Oplys ved booking af tid om skaden er akut eller har stået på over længere tid. 

Book tid   |   Åbningstider   |   Adresse   |  Priser

Idrætsklub aftale

Er du medlem af en af de mange idrætsforeninger og idrætsklubber i Randers og omegn, som har valgt at lave en idrætsklub aftale med os, så er det flere fordele for dig vedrørende behandling af din idrætsskade.

Tjek om din sportsklub har en aftale med os

Scroll to Top