Virksomhed

Sundhedstjek | FysioDanmark Randers

Sundhedstjek

Læs mere

Foredrag | FysioDanmark Randers

Foredrag & workshops

Læs mere

Massage | FysioDanmark Randers

Massage

Læs mere

Holdtræning | FysioDanmark Randers

Træning

Læs mere

Ergonomi | FysioDanmark Randers

Ergonomitjek

Læs mere

Virksomhedsordninger

Sæt fokus på sundhed i din virksomhed

En firmaaftale hos FysioDanmark Randers er en lille investering i medarbejderne, men med mulighed for stor effektivitet.

I FysioDanmark Randers har vi omfattende viden og erfaring med sundhedsfremme til virksomheder. Vi behandler løbende medarbejdere fra store og små virksomheder i Randers - og det har vi rigtig gode resultater med. Samtidig tilbyder vi også en række attraktive koncepter, der medvirker til at holde de raske medarbejdere raske og nedbringe sygefraværet.

Sunde medarbejdere generer større overskud

Raske medarbejdere og medarbejdere der trives performer bedre. Virksomheder der gør en aktiv indsats for sundhed og trivsel på arbejdspladsen har generelt større medarbejdertilfredshed - og det påstår vi, kan ses på bundlinjen. Både i form af øget produktivitet og mindre sygefravær.

Mindre sygefravær

Det fysiske og psykiske arbejdsmiljø er årsagen til omkring en tredjedel af alle sygemeldinger, viser undersøgelser 

Sygefravær er ikke det samme som dårligt helbred. Der er ofte er flere faktorer i spil, og sammenspillet mellem disse faktorer, kan føre til højt sygefravær.

Vi har mangeårig erfaring med arbejdsmiljø og sundhedsfremme på virksomheder, og vi har opbygget egne kompetencer og et netværk af samarbejdspartnere, så vi kan præsentere et næsten komplet udvalg af sundhedsydelser til virksomheder i Randers-området.

Ud over det fagligt høje niveau er det vores styrke, at vi er lokale og fleksible. Med vores landsdækkende samarbejdspartnere i ryggen er vi gearet til endog meget store opgaver.

Du er altid velkommen til at kontakte os på:

86 42 90 61

Motivation, sundhed og trivsel

Gør en indsats for at fremme virksomhedens sundhed og du vil få gladere medarbejdere, der præsterer bedre.

Sundhedsfremmende tilbud til virksomheder

Torben Larsen | Direktør Spar Nord Randers

Torben Larsen

Direktør | Spar Nord Randers

Vi har de seneste 6-7 år købt en massageordning for vores medarbejdere hos FysioDanmark.

 

Vi får besøg af en dygtig og kompetent fysioterapeut hos os, hvor alle medarbejdere får en behandling om måneden. Det er et gode som vores personale værdsætter højt, og giver dem et dejligt afbræk i hverdagen.

 

Hvert år evaluerer ordningen med medarbejderne, og alle er enige om, at vi skal fastholde ordningen, og fortsætte med FysioDanmark som leverandør.

Atle Røstad | FysioDanmark Randers

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du gerne vil løfte sundheden blandt dine medarbejdere så kontakt os og fortæl om jeres udfordringer og vi vil skræddersy et tilbud til netop din virksomhed.

Udfyld formularen herunder – og vi kontakter dig så vi kan få en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Scroll to Top