GLAD hofte/knæ | FysioDanmark Randers

Træning / Holdtræning / FysioHold / Motionshold

Motionshold

FysioDanmark Randers tilbyder holdtræning på Motionsholdet – holdet hvor vi træner hele kroppen igennem, men også tager os tid til at grine og hygge.

Vi har flere ugentlige motionshold.

Hvad laver vi på holdet?

Holdet er for dig, som ønsker at holde dig i god form. Kravet for at deltage på holdet er, at du skal kunne komme op og ned fra gulv.

På holdet er der fokus på bevægelighed, konditionstræning, balancetræning samt styrketræning og ikke mindst behageligt og hyggeligt samvær.

Vi træner i den store sal og træningen foregår derfor uden maskiner. Vi træner både med egen kropsvægt, håndvægte, elastikker og bolde.

Der er plads til, at vi kan justere øvelserne efter dit niveau og guide dig til at udføre øvelserne korrekt.

Træningsholdet er særligt velegnet til..

Holdet er velegnet til alle, der føler sig begrænset i dagligdagen pga. nedsat bevægelighed eller styrke og som værdsætter hygge og fælleskab med andre via holdtræning.

Efter træningen opfordrer vi til, at deltagerne sludrer over en kop kaffe i vores lille cafe område. Dette er selvfølgelig valgfrit.

Hvor foregår træningen?

Dette hold foregår i klinikken på Niels Brocks Gade 12, 8900 Randes C.

Krav til deltagere

  • Træningstøj og indendørs sko
  • Medbring gerne vandflaske
  • Du skal kunne forflytte dig selv

Tilmeld dig Motionshold

Ønsker du at deltage på vores Motionshold hold kan du kontakte klinikken på telefon: 8642 9061 og høre om der er plads på holdet. Du kan også udfylde nedenstående formular, så vender vi tilbage om der er plads på holdet.

Scroll to Top