Puls hold

På Puls holdet vil du opleve høj intensitet og et energiniveau, som er helt i top. Træningen er hård, alsidig og effektiv for hele kroppen.

Hvad laver vi på holdet?

Træningen foregår i vores træningscenter, hvor vi træner med høj intensitet - og højt humør!

Pulsholdet varer kun 30 minutter, og er et hold som primært køres på vores powermaskiner i træningscentret. Maskinerne er lavet således at vandmodstanden angiver intensiteten i de forskellige øvelser. Her får du altså mulighed for at arbejde med høj intensitet som er en god og effektiv træningsform inden for en kortere tidsramme.

Maskinerne kan indstilles uanset hvilket niveau du er på og vi kan garantere at du går herfra med sved på panden selvom det kun varer 30 minutter.

Holdet henvender sig til...

Alle kan deltage på Puls holdet, uanset alder og form.
Det er især velegnet til dig, der motiveres af holdtræning og elsker at blive udfordret og presset lidt.

Holdet instrueres af en af vores dygtige fysioterapeutstuderende som løbende vil vejlede og guide dig, så du får mest muligt ud af træningen. Du er i trygge hænder og kan derfor blot koncentrere dig om at give den fuld gas.

Priser og tilmelding

STANDARD medlemmer af vores træningscenter deltager gratis på cirkeltræningsholdet. Du skal tilmelde dig holdet online, på 8642 9061 eller kommer forbi receptionen og tilmelde dig.

Vil du være medlem af vores træningscenter, så se priser og hvordan du bliver medlem.

Hvor foregår træningen?

Dette hold foregår i træningscentret i klinikken i Niels Brocks Gade 12, 8900 Randes C.

Krav til deltagere

  • Indendørs sko og træningstøj
  • Medbring vand og et håndklæde
Scroll to Top