Puls & styrke hold

På Puls & styrke holdet vil du opleve høj intensitet og et energiniveau, som er helt i top. Træningen er hård, alsidig og effektiv for hele kroppen.

Hvad laver vi på holdet?

Træningen foregår i den store holdsal, hvor vi træner med høj intensitet, høj musik - og højt humør!

Træningen består af en fælles opvarmning efterfulgt af et til flere træningspas, som indeholder en kombination af forskellige styrke -og pulsøvelser. Til træningen bruger vi både udstyr som håndvægte, vægtstænger og cardiomaskiner men arbejder også med egen kropsvægt. Der er altid et nyt træningsprogram fra uge til uge og alle øvelserne kan tilpasses det individuelle niveau, så alle kan være med.

Vi kan garanterer, at du får sved på panden og pulsen op når du deltager på dette hold. Vi ligger en dyd i, at det skal være sjovt at træne og sikre os derfor, at du er klædt godt på til træningen, så du kan fokuserer på at give den gas!

Holdet henvender sig til...

Alle kan deltage på Puls & styrke holdet, uanset alder og form.
Det er især velegnet til dig, der motiveres af holdtræning og elsker at blive udfordret og presset lidt.

Holdet instrueres af en af vores dygtige fysioterapeutstuderende som løbende vil vejlede og guide dig, så du får mest muligt ud af træningen. Du er i trygge hænder og kan derfor blot koncentrere dig om at give den fuld gas.

Priser og tilmelding

STANDARD medlemmer af vores træningscenter deltager gratis på puls holdet. Du skal tilmelde dig holdet online, på 8642 9061 eller kommer forbi receptionen og tilmelde dig.

Vil du være medlem af vores træningscenter, så se priser og hvordan du bliver medlem.

Hvor foregår træningen?

Dette hold foregår i træningscentret i klinikken i Niels Brocks Gade 12, 8900 Randes C.

Krav til deltagere

  • Indendørs sko og træningstøj
  • Medbring vand og et håndklæde
Scroll to Top