GLAD hofte/knæ | FysioDanmark Randers

Træning / Holdtræning / FysioHold / Hemiplegi hold

Hemiplegi hold

Hemiplegi hold

FysioDanmark Randers tilbyder hold træning for dig, der primært har følger efter blodprop eller hjerneblødning. Der vil også være plads til den ældre person, som har behov for ekstra støtte og vejledning i sin træning. 

Hvad laver vi på holdet?

Træningen starter i træningscenteret, hvor hver enkelt følger sit eget træningsprogram i ca. 30min. I træningscenteret trænes der primært i maskiner og med vægte alt efter individuelt program, mens der i holdsalen trænes med egen kropsvægt, elastikker, håndvægte og bolde. 

Herefter går holdet til den store holdsal, hvor der fokuseres på bevægelighed, balance og koordination. Træningen tager her udgangspunkt i retningslinjerne og anbefalingerne for træning af balance og koordination igennem gangtræning, øvelser, bevægelighedstræning mm.

Fokus er at give dig mere udholdenhed, styrke og bevægelighed i kroppen.

Der er plads til at have et hyggeligt og sjovt samvær. Desuden er der også plads til at fysioterapeuten vil guide hver enkelt i de forskellige øvelser, så de udføres korrekt, og de kan justeres ift. den enkeltes niveau

Du skal selv kunne forflytte dig i maskinerne.

Hvor foregår træningen?

Dette hold foregår i træningscentret i klinikken Niels Brocks Gade 12, 8900 Randes C.

Krav til deltagere

  • Træningstøj og indendørs sko
  • Medbring gerne en flaske vand

Flere hold:

Vi tilbyder også hold med Hjernedans.

Tilmeld dig Hemiplegi hold

Ønsker du at deltage på vores Hemiplegi hold hold kan du kontakte klinikken på telefon: 8642 9061 og høre om der er plads på holdet. Du kan også udfylde nedenstående formular, så vender vi tilbage om der er plads på holdet.

Scroll to Top