Ergonomi

Ergonomi | FysioDanmark Randers

Virksomhed / Ergonomi

Undgå skader og ømhed blandt dine ansatte

Uhensigtsmæssige arbejds-stillinger eller forkert brug/indstilling af arbejdsredskaberne kan medføre overbelastning af muskler og led. Overbelastning af kroppens muskler og led opstår ofte, når man er ekstra presset på arbejdet (eller i fritiden), men mange gange er det også den måde kroppen eller arbejdsredskaberne bruges på, der giver problemerne. 

Vi kan hjælpe ved at give et medarbejderen et ergonomi tjek, hvor både medarbejderens arbejdsrutiner vurderes og brugen af arbejdsredskaberne. 

Hjælp dine hjemsendte kontormedarbejdere med bedre arbejdsstillinger

Hjælp dine ansatte med at holde smerter og ubehag ved hjemmearbejde væk. Under Covid-19 har vi set et stigende antal af personer med smerter efter mange måneder med hjemmearbejde. Derfor har vi udviklet et online koncept som kan hjælpe dine medarbejdere med at undgå at ende i et behandlingsforløb.

Ergonomi Webinar

for flere kontoransatte

Få gladere og mere effektive medarbejdere med sunde arbejdsstillinger og indlagt bevægelse i hverdagen.

ErgonomiTjek

Individuel ergonomitjek

Vi guider dine medarbejdere til at justere deres arbejdsstillinger så de kan undgår smerter og ubehag ved forkerte arbejdsstillinger.

Skræddersyede løsninger til din virksomhed

Vi har ingen færdige pakker men laver individuelle løsninger, som er tilpasset netop Jeres arbejdsplads. I samarbejde med en af klinikkens fysioterapeuter / konsulenter kan I få hjælp til at afdække arbejdspladsens behov og til at få sammensat lige netop den indsats, som vil give størst værdi for jeres virksomhed.

Vi kommer ud til jer

Vi kommer gerne til et uforpligtende møde på Jeres arbejdsplads, så vi kan høre Jeres ønsker og vi kan fortælle Jer om muligheder. Brug kontaktformularen nederst for at booke et møde.

Flere tilbud til virksomheder

Har du yderligere ønsker er du velkommen til at kontakte os via nedenstående formular.

Atle Røstad | FysioDanmark Randers

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du gerne vil løfte sundheden blandt dine medarbejdere så kontakt os og fortæl om jeres udfordringer og vi vil skræddersy et tilbud til netop din virksomhed.

Udfyld formularen herunder – og vi kontakter dig så vi kan få en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Scroll to Top