Psykolog | Jack Brandholt

Behandling | FysioDanmark Randers

Samarbejdspartner / Psykolog

Autoriseret Psykolog

Jack Brandholt har mange års erfaring med psykologisk behandling af mennesker med mange forskellige problemstillinger. Fra forskningsarbejde i psykiske lidelser på Psykiatrisk Hospital i Risskov, til behandlingsarbejde på Alkoholrådgivningen i Aarhus, og som psykologisk konsulent på en institution for unge der har haft en vanskelig opvækst.

Siden 2008 år har Jack Brandholt haft egen praksis i Aarhus, hvor han har behandlet mennesker der har haft så forskelligartede problemstillinger som angst, depression, stress, sorg, livskriser, manglende selvværd, massiv selvkritik og kriser generelt.

Ved siden af dette arbejde, har Jack Brandholt haft forskelligt konsulentarbejde på institutioner for voksne der er socialt udsatte, samt bistået forsikringsselskaber med akutte opgaver, i forhold til mennesker der har været udsat for voldsomme hændelser.

Læs mere på Jack Brandholts website

Tidsbestilling

Er du klient og ønsker tid til samtale, oplysninger om ventetid, aflysning af samtale eller andet, skal al henvendelse foregå telefonisk på tlf. 2136 1538 (SMS besvares ikke).

Tages telefonen ikke, skal du KUN indtale det telefonnummer, der kan ringes tilbage til, og eventuelt træffetidspunkt, og IKKE dit navn eller CPR-nummer eller andre personfølsomme data.

Scroll til toppen