Victor Alexander Schrøder | Fysioterapeut | FysioDanmark Randers
Autoriseret Fysioterapeut

Victor Alexander Schrøder

Du kan kontakte mig på:
victor@fysiodanmark-randers.dk

Book tid til behandling

Uddannelse

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen University College Nordjylland, Aalborg, januar 2021.

Jeg har efteruddannet mig inden for følgende områder:

Opdatering på vej

Særlige interresseområder

Til dagligt finder du mig i både Randers og Spentrup, hvor jeg beskæftiger mig med en bred vifte af patienter med problematikker relateret til hele bevægeapparatet, og særligt nakke, ryg, skulder og hofte.

Min baggrund

Siden jeg blev færdig med fysioterapeutuddannelsen i Aalborg flyttede jeg tilbage til Aarhus, hvor jeg startede som fysioterapeut på en klinik i Hedensted. Her var jeg ansat i knap et år, inden jeg blev ansat hos FysioDanmark Randers, december 2021. Sideløbende med min tid som studerende har jeg været tilknyttet klinikken FysioDanmark Aalborg, hvor jeg var afløser på diverse holdtræninger blandt andet ryg, skulder og knæ. Yderligere har jeg været tilknyttet som skadesforebyggende behandler hos Elitesport Aalborg og Aalborg volleyballs ligaherre.
I min fritid har jeg det bedst, når jeg kan komme i fitness nogle gange om ugen, lidt cykeltid på landevejen og nogen runder på discgolf banerne i Aarhus.

Nærværende behandling

– altid med dig i fokus

Cæcilie Kristiane Holleufer | FysioDanmark Randers

Har du spørgsmål..?

Har du spørgsmål til os kan de sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du vil modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din besked umiddelbart efter afsendelsen. Hvis ikke, skal du kontakte os telefonisk på 8642 9061.

I klinikkens åbningstid kan du altid fange os på 8642 9061.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til behandling og træning

Scroll to Top