Sofie Bergholt Karlsen | Fysioterapeut | FysioDanmark Randers
Autoriseret Fysioterapeut

Sofie Bergholt Karlsen

Du kan kontakte mig på:
sofie@fysiodanmark-randers.dk

Book tid til behandling

Uddannelse

Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College Aarhus januar 2020.

Jeg har efteruddannet mig inden for følgende områder:

Personlig træning
EREPS Certificeret Personlig træner uddannelse i 2017
Akupunktur
Dansk Selskab for akupunktur: Akupunkturuddannelsen – AKU 1, diagnostik og behandling af smerter relateret til ekstremiteterne
Sensory Profile kursus 2021
Undersøgelse af sammenhænge mellem barnets sensoriske bearbejdningsmønstre og adfærd.

Særlige interresseområder

Jeg har i min studietid arbejdet i klinik, og udover dette arbejdet som personlig træner og holdinstruktør. Jeg har en stor interesse indenfor træning, og har dyrket denne ved at undervise adskillige træningsformer igennem de sidste 8 år. Jeg har undervisningserfaring indenfor en bred vifte af holdtyper. Blandt andet Crossfit, stram op, aerobic, mobility, bassintræning, styrkeløft, vægtløftning og seniortræning. Udover holdtræning har jeg også individuelle behandlinger, her spænder mit interesseområde sig også bredt, over hele bevægeapparatet. Jeg har øje for den personcentrerede tilgang til behandlingen, og individualiserede forløb, som passer netop den enkelte patient. Personligt har jeg tidligere spillet volleyball i mange år, de seneste år har det primært været crossfit samt mine træningshold min fritid er brugt på.

Min baggrund

Jeg har inden jeg blev ansat i klinikken arbejdet i regionen, både på sygehus, på bosted samt i kommunen. Her har jeg stiftet bekendtskab med en bred vifte af patientgrupper, både indenfor somatikken samt psykiatrien. Siden jeg blev uddannet personlig træner i 2017 har jeg haft mange individuelle træningsforløb, samt gruppebaserede bootcamp forløb. Jeg har en stor interesse indenfor træning, og finder stor glæde i at videregive denne til mine patienter og klienter.

Nærværende behandling

– altid med dig i fokus

Cæcilie Kristiane Holleufer | FysioDanmark Randers

Har du spørgsmål..?

Har du spørgsmål til os kan de sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du vil modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din besked umiddelbart efter afsendelsen. Hvis ikke, skal du kontakte os telefonisk på 8642 9061.

I klinikkens åbningstid kan du altid fange os på 8642 9061.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til behandling og træning

Scroll to Top