Even Lajord | FysioDanmark Randers
Autoriseret Fysioterapeut

Even Lajord

Du kan kontakte mig på:
even@fysiodanmark-randers.dk

Book tid til behandling

Uddannelse

Uddannet fysioterapeut ved UCSYD sommeren 2020

Jeg har efteruddannet mig inden for følgende områder:

Kandidat i Muskuloskeletal Fysioterapi ved Aalborg Universitet, 2022.

Særlige interresseområder

Jeg interesserer mig bredt for skader i hele bevægeapparatet, men har en særlig interesse indenfor sene,-og overbelastningsskader. I min optik, er det vigtigt at patienten er i førersædet og en aktiv del af behandlingen. Jeg tror, at information, uddannelse og træning som behandling er grundstenen indenfor fysioterapi og god behandling. Dette er derfor kerneydelser jeg arbejder med, med henblik på at gøre hver enkelt patient så selvstændig som muligt, så de mestrer de krav de møder i hverdagen.

Min baggrund

Efter jeg blev autoriseret fysioterapeut, gik jeg direkte igang med at læse en kandidat, for at tilegne mig mere viden med henblik på at praktisere fysioterapi på et højt fagligt niveau. Igennem min kandidat i muskuloskeletal fysioterapi, har jeg blandt andet, fordybet mig i undersøgelse og behandling af skader i bevægeapparatet igennem en helhedsorienteret tilgang. Derudover, har jeg beskæftiget mig med praksisnær forskning og evidensbaserede behandlingstiltag. Efter jeg færdiggjorde min kandidat i 2022, har jeg arbejdet et halvt år for Falck Healthcare som fysioterapeut, ude hos mange forskellige virksomheder. Endvidere, har jeg erfaring med holdtræning og er på et personlig plan glad for både styrketræning og løb i min fritid.

Nærværende behandling

– altid med dig i fokus

Cæcilie Kristiane Holleufer | FysioDanmark Randers

Har du spørgsmål..?

Har du spørgsmål til os kan de sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du vil modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din besked umiddelbart efter afsendelsen. Hvis ikke, skal du kontakte os telefonisk på 8642 9061.

I klinikkens åbningstid kan du altid fange os på 8642 9061.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til behandling og træning

Scroll to Top