Camilla Dalby | FysioDanmark Randers
Autoriseret Fysioterapeut

Camilla Dalby

Du kan kontakte mig på:
camilla@fysiodanmark-randers.dk

Book tid til behandling

Uddannelse

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen University College Nordjylland, Aalborg, sommeren 2013

Jeg har efteruddannet mig inden for følgende områder:

GLAD Hofte / Knæ
Instruktør i GLAD Hofte / Knæ trænings-konceptet
Børne fysioterapi
Motorisk Usikre Børn 3-6 år og Mobilisering af hvirvelsøjlen hos spædbørn.

Særlige interresseområder

Jeg har generelt stor interesse i det hele menneske og dens forskelligheder. Derudover interesserer jeg mig meget for lidelser i bevægeapparatet – specielt skulder/nakke problematikker og lænderyg smerter. Gennem mit tidligere erhverv som elitesportsudøver, har jeg også en naturlig interesse for idræt og idrætsrelaterede skader.

Ud over individuel behandling på briks og/eller i træningslokalet, kan jeg godt lide at undervise på hold.

Jeg er uddannet GLAD hofte/knæ, hvor jeg træner og underviser mennesker med sliggigt i hofte og knæ.

Jeg har ligeledes kursuset “motorisk usikre børn 3-6 år”, hvor jeg er uddannet i at arbejde med børn som oplever motoriske udfordringer eller forsinkelse i den motoriske udvikling.

Min tilgang til behandling er altid at inddrage dig som person, med fokus på de smerter og udfordringer du oplever. Behandlingen vil derfor altid været tilpasset dig og din hverdag ift. øvelser.

Fokus i behandlingen ligger på at mindske eller fjerne dine smerter, formidle relevant teori/viden, så du bliver klædt på til at forebygge tilbagefald, efter du har genvundet de funktioner, som du muligvis havde mistet.

Min baggrund

Under min grunduddannelse havde jeg min afsluttende praktikperiode hos Fysio Danmark Randers. Efter endt uddannelse tog jeg 2 år til udlandet (Montenegro) på et håndboldeventyr og vendte tilbage til Danmark sommeren 2015.

Siden december 2015 har jeg været ansat hos Fysio Danmark Randers på deltid sideløbende med min aktive karrierer som professionel håndboldspiller.

I 2019 indstillede jeg min håndboldkarrierer og har været ansat fuldtid, hvor jeg har varetaget en masse forskellige opgaver.

Jeg har arbejdet meget med børn, holdtræning, hjemmebehandlinger samt virksomheder. Der udover behandler jeg også almindelige briksbehandlinger med fokus på diverse muskuloskeletale problematikker.

Født: 15. maj 1988

Nærværende behandling

– altid med dig i fokus

Cæcilie Kristiane Holleufer | FysioDanmark Randers

Har du spørgsmål..?

Har du spørgsmål til os kan de sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du vil modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din besked umiddelbart efter afsendelsen. Hvis ikke, skal du kontakte os telefonisk på 8642 9061.

I klinikkens åbningstid kan du altid fange os på 8642 9061.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til behandling og træning

Scroll to Top