Atle Røstad | FysioDanmark Randers
Klinikejer & fysioterapeut

Atle Røstad

Du kan kontakte mig på:
atle@fysiodanmark-randers.dk

Book tid til behandling

Uddannelse

Jeg er uddannet fra University College Nordjylland Fysioterapeutskolen i juni 2006.

Efter endt grunduddannelse har jeg i årene 2008-2012 gennemgået en længere videregående uddannelse med eksamen indenfor muskuloskeletal fysioterapi (manuel terapeut) som har højnet mine kompetencer som diagnostiker og behandler af lidelser i muskelskelet systemet.

Jeg har efteruddannet mig inden for følgende områder:

Chokbølge
Skriv tekst her
Laser
Skriv tekst her
Supersole
Skriv tekst her
Løbestilsanalyse
Skriv tekst her
Coaching
Skriv tekst her
Fodproblemer
Skriv tekst her
Re5
Skriv tekst her

Særlige interresseområder

Jeg har interesse og kompetencer indenfor diagnostik og manuelbehandling af lidelser i bevægeapparatet, især problemer i ryg-, nakke- og fodregionen.

Jeg er klinikkens superbruger af chokbølgebehandling og Gigalaser, og har igennem årene erhvervet stor kompetence inden for disse behandlingsformer.
Desuden er jeg klinikkens kliniske underviser og har fysioterapeutstuderende fra Århus skolen i praktik. Hovedsageligt de lange praktikperioder.

Jeg har interesse indenfor undervisning/vejledning og finder såvel de fysioterapeutiske og pædagogiske udfordringer interessante i mit arbejde som klinisk underviser.

Min baggrund

Efter gymnasiet tog jeg en lederuddannelse i det norske forsvar og arbejdede her som officer på officersskolen i 1½ år. Jeg har endvidere arbejdet i et hjem for fysisk og psykisk udviklingshæmmede.

Som fysioterapeut har jeg arbejdet på Sportscollege i Frederikshavn, hvor jeg også et år var fysioterapeut for håndboldholdet i 1. division.

Født: 31. juli 1982

Nærværende behandling

– altid med dig i fokus

Cæcilie Kristiane Holleufer | FysioDanmark Randers

Har du spørgsmål..?

Har du spørgsmål til os kan de sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du vil modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din besked umiddelbart efter afsendelsen. Hvis ikke, skal du kontakte os telefonisk på 8642 9061.

I klinikkens åbningstid kan du altid fange os på 8642 9061.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til behandling og træning

Scroll to Top