Rikke Horsted Kjær | Fysioterapeut | FysioDanmark Randers
Autoriseret Fysioterapeut

Rikke Kjær Vindum

Du kan kontakte mig på:
rikke@fysiodanmark-randers.dk

Book tid til behandling

Uddannelse

Uddannet Fysioterapeut fra VIA i Aarhus N i 2024.

Jeg har efteruddannet mig inden for følgende områder:

KlinikKlar - Fra viden til praksis
Yogalærer fra Yogauddannelsen i Aarhus

Særlige interresseområder

I dagligdagen varetager jeg behandlinger både i og udenfor klinikken.

I hjemmebehandlinger kommer vi ud til eget hjem og sørger for at træningen eller behandlingen bliver af så høj kvalitet som muligt. Her arbejder vi med de remedier og muligheder, der er hos den enkelte med fokus på livskvaliteten i det enkelte tilfælde.

Derudover er jeg en del af teamet med virksomhedsbesøg hos Danish Crown, hvor jeg bl.a. står for yoga- og styrkehold sammen med almindelige behandlinger.

I holdtræninger (både på land og i vand) sørger jeg for at tilbyde en varieret træning, så du både bliver udfordret og holder humøret højt gennem hele træningen.

Jeg har altid været dybt fascineret af kroppen og synes generelt, at kroppen er for vild! I en genoptræning eller behandling er det vigtigt, at det hele menneske bliver tænkt ind, så forløbet giver mening for både mig som fysioterapeut og dig som klient.

Min baggrund

Jeg har siden, jeg færdiggjorde min uddannelse i juli 2024, arbejdet hos FysioDanmark i Randers. Jeg stiftede bekendtskab med klinikken allerede under min uddannelse og har lige siden glædet mig til at have min gang i huset blandt kollegaer og jer, der besøger klinikken.

Under uddannelse var jeg ansat i Fit & Sund – Lystrup, hvor jeg varetog faste yogahold og vikarierede på træningshold.

Nærværende behandling

– altid med dig i fokus

Cæcilie Kristiane Holleufer | FysioDanmark Randers

Har du spørgsmål..?

Har du spørgsmål til os kan de sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du vil modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din besked umiddelbart efter afsendelsen. Hvis ikke, skal du kontakte os telefonisk på 8642 9061.

I klinikkens åbningstid kan du altid fange os på 8642 9061.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til behandling og træning

Scroll to Top