Rikke Overgaard Tomassen | Fysioterapeut | FysioDanmark Randers
Autoriseret Fysioterapeut

Rikke Overgaard Thomassen

Du kan kontakte mig på:
rikkeot@fysiodanmark-randers.dk

Book tid til behandling

Uddannelse

Uddannet fra UCN Aalborg juni 2021.
Basis akupunkturkursus ved correction Academy

Jeg har efteruddannet mig inden for følgende områder:

Særlige interresseområder

Jeg har undervisningserfaring i form af crossfithold, bassinhold samt stået for fysisk træning for et par fodboldklubber. Udover holdtræning har jeg også individuelle behandlinger, hvor mit interesseområde spænder bredt over hele bevægeapparatet. Min tilgang til behandling er at inddrage dig som person, og have fokus på dig og de udfordringer og smerter, som du oplever. Behandlingen vil derfor altid været tilpasset dig og din hverdag i forhold til øvelser og dit niveau.

Min baggrund

Siden jeg blev færdig som fysioterapeut har jeg arbejdet med en bred patientgruppe på klinik samt været ansat ved Randers Kommune ved Genoptræningsenheden, hvor jeg primært har haft ortopædkirurgiske klienter. Udover dette har jeg også været tilknyttet flere fodboldklubber hvor jeg har hjulpet til ved skader samt stået for den fysisk træning. Jeg har derfor erfaring med en bred vifte af patientgrupper.

Jeg har selv en stor interesse indenfor træning, og finder stor glæde i at videregive denne til mine klienter. Personligt har jeg tidligere spillet håndbold i mange år, de seneste år har det primært været crossfit som jeg har dyrket, og så er jeg blevet lokket til lidt OCR-løb hist og her.

Nærværende behandling

– altid med dig i fokus

Cæcilie Kristiane Holleufer | FysioDanmark Randers

Har du spørgsmål..?

Har du spørgsmål til os kan de sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du vil modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din besked umiddelbart efter afsendelsen. Hvis ikke, skal du kontakte os telefonisk på 8642 9061.

I klinikkens åbningstid kan du altid fange os på 8642 9061.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til behandling og træning

Scroll to Top