Efterfødsel

Efterfødsel | FysioDanmark Randers

Efterfødsel – træning og behandling

Kroppen på toppen - igen!

Efter en graviditet og fødsel kan kroppen have behov for hjælp til at vende tilbage til "sit gamle jeg".

Oplever du, at du er begrænset i din dagligdag pga. smerter, nedsat bevægelighed, muskelstyrke eller andet, så kan fysioterapeutiske vejledning og behandling ofte hjælpe. 

Vi hjælper dig også gerne med at få kroppen på toppen igen via træning. Vi kan skræddersy et træningsprogram til dig, som du enten kan træne med derhjemme eller i vores træningscenter.

Efterfødselstræning i bassin | FysioDanmark Randers

Efterfødselstræning på land og i vand

Vi tilbyder træning både på land og i vand og træning varetages af vores special uddannede fysioterapeut Camilla Pilegaard.
 
Vores fysioterapeut Ida Boye Krag tilbyder træning 1-2 gange om ugen både på land og i vand. Du kan frit vælg om du kun ønsker træning i vand eller på land eller en kombination af begge dele.
 
Holdtræning i klinikken/ude:
Hvis vejret er til det, foregår træningen udendørs med barnevogn. Hvis vejret ikke egner sig til det, går vi indenfor i den store holdsal på klinikken.
 
Træning i varmt vandsbassinet i Wellness afdelingen i Water and Wellness Randers.
 
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte klinikken på: 8642 9061 eller ved at udfylde formularen herunder. 
Gynækologisk obstetrisk fysioterapi | FysioDanmark Randers

Smerter i bækken og underliv

Har du problemer i bækken og underliv kan det ofte medføre ændringer i dagligdagsaktiviteter, nattesøvn og dit seksual liv.

Vores specialuddannede fysioterapeut hjælper dig via en grundig, men nænsom undersøgelse med at finde årsagen til problemet samt afhjælpe problemet.

Du kan læse mere om bækken og underlivsproblemer her

Nærværende behandling

– altid med dig i fokus

Susanne Eriksen I Receptionsleder I FysioDanmark Randers

Har du spørgsmål..?

Har du spørgsmål til os kan de sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du vil modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din besked umiddelbart efter afsendelsen. Hvis ikke, skal du kontakte os telefonisk på 8642 9061.

I klinikkens åbningstid kan du altid fange os på 8642 9061.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til behandling og træning

Scroll to Top