Robyn Knowles | FysioDanmark Randers
Autoriseret Fysioterapeut

Robyn Knowles

Du kan kontakte mig på:
robyn@fysiodanmark-randers.dk

Book tid til behandling

Uddannelse

Jeg er uddannet fysioterapeut fra University of South Australia 1996.

Jeg har efteruddannet mig inden for følgende områder:

Manuel Terapi
Adskillelige kurser i mobilisering og manipulering af led og muskler i ryg, bækken, nakke og skulder
Mulligan
Kurser i ryg, nakke og ekstremiteter
MET
Kurser i Muskel Energi Teknik
Myofascial Release
Kursus Tom Myers – Anatomy Trains (Myofascial Release)
MDT konceptet
Kursus i behandling af ryg (gamle McKenzie-koncept)
Idræt
Kurser i ubalancer i bevægeapparatet og instabilitet. Special kursus Diane Lee – stabilitet af lænden og bækken
Neurologi
Kursus i neural spænding

Særlige interresseområder

Jeg er meget interesseret i bækken- og lændeproblemer – og har arbejdet meget med kvinder med bækkendysfunktion associeret med graviditeten og efter fødslen. Samtidig nyder jeg at arbejde med nakke og skulder området, og jeg nyder også at arbejde med komplekse problemer. Jeg får stor motivation og belønning når jeg hjælper folk til at komme sig så hurtigt som muligt efter en skade.

Jeg har mange års erfaring i klinikker og hospitaler både i Australien, FAE, Sudan, og Ghana. Min erfaring inkluderer et fokus på stabiliteten af rygsøjlen, postoperativ genoptræning, og behandling af idræts- og arbejdsskader. Udover meget generel klinisk erfaring, har jeg arbejdet med obstetrik, og desuden arbejdet frivilligt med junior elite fodbold.

Min baggrund

Jeg flyttede til Danmark med min danske mand og vores 2 børn i juni 2017. Jeg læste dansk intensivt, for at kunne arbejde hurtigst muligt, fordi jeg elsker at være fysioterapeut!

Jeg går meget op i manuel behandling og bruger altid en kombination af behandling, analyse af bevægelse, og målrettet træning for at hjælpe folk, så de kommer sig hurtigt og grundigt efter en skade. Desuden holder jeg meget af hold træning og varetager nakke-, skulder- og ryg-hold

Jeg er fascineret af, hvordan vi kan øge kroppens evne til selv at hele. Jeg tror på, at det er væsentligt som fysioterapeut, at man søger efter og adresserer årsagerne til problemet. Dermed kan vi være med til at både hjælpe patienten får en hurtigere bedring og samtidig minimere risikoen for problemer i fremtiden.

Født: 8. oktober 1973

Nærværende behandling

– altid med dig i fokus

Susanne Eriksen I Receptionsleder I FysioDanmark Randers

Har du spørgsmål..?

Har du spørgsmål til os kan de sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du vil modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din besked umiddelbart efter afsendelsen. Hvis ikke, skal du kontakte os telefonisk på 8642 9061.

I klinikkens åbningstid kan du altid fange os på 8642 9061.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til behandling og træning

Scroll til toppen