Rikke Kastbjerg Christensen | Fysioterapeut | FysioDanmark Randers
Autoriseret Fysioterapeut

Rikke Kastbjerg Thisted

Du kan kontakte mig på:
rikkekc@fysiodanmark-randers.dk

Book tid til behandling

Uddannelse

Uddannet fysioterapeut fra VIA University College Aarhus januar 2020.

Jeg har efteruddannet mig inden for følgende områder:

Smertevidenskab
Grundkursus i smertevidenskab juni 2020 & Neuroscience og Smertefysiologi oktober 2020
Akupunktur
Dansk Selskab for akupunktur: Akupunkturuddannelsen – AKU 1, diagnostik og behandling af smerter relateret til ekstremiteterne
Tape
Kursus 1 & 2

Særlige interresseområder

Til dagligt arbejder jeg med en bred vifte af patienter uanset problematik både med eller uden henvisning fra egen læge. Særligt møder jeg patienter med skulder-, nakke-, hovedpine-, ryg- og hofteproblematikker.

Jeg bestræber mig på at gøre behandlingen simpel og overskuelig, så genoptræningen kan integreres i hverdagen. Det gælder både til de der besøger klinikken eller til de patienter, hvor der er behov for at træne i eget hjem.

Jeg varetager online hold onsdag morgen, hvor der er fokus på hele kroppen og hvor træningen er med redskaber der findes i alle hjem! Derudover har jeg bassin hold mandag fra 14-16, hvor pulsen kommer op og hvor der er plads til smil og grin.

Min baggrund

Under min grunduddannelse arbejdede jeg som massør og instruktør i FysioDanmark Randers. På mit 7. semester var jeg i 6 ugers praktik på klinikken og nu arbejder jeg fuldtid som autoriseret fysioterapeut på klinikken. Foruden min erfaring som “klinik fysioterapeut”, har jeg erfaring med ortopædkirurgisk genoptræning, psykiatrisk fysioterapi samt idrætsfysioterapi.

I min fritid dribler jeg rundt på håndboldbanen, løber, vinterbader og går til crossfit. Når jeg har mulighed for det vandrer jeg gerne en tur eller hopper i havet med en ilttank på ryggen – helst hvor temperaturen på vandet er +20 grader.

Født: 06. juni 1995

Nærværende behandling

– altid med dig i fokus

Susanne Eriksen I Receptionsleder I FysioDanmark Randers

Har du spørgsmål..?

Har du spørgsmål til os kan de sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du vil modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din besked umiddelbart efter afsendelsen. Hvis ikke, skal du kontakte os telefonisk på 8642 9061.

I klinikkens åbningstid kan du altid fange os på 8642 9061.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til behandling og træning

Scroll to Top