Behandling | FysioDanmark Randers
Fysioterapeut

Isabella Marie Askholm

Du kan kontakte mig på:
isabella@fysiodanmark-randers.dk

Book tid til behandling

Uddannelse

Jeg er uddannet fysioterapeut fra VIA University College Aarhus, Juni 2021.

Jeg har efteruddannet mig inden for følgende områder:
IMS (Intramuskulær stimulering) akupunktur kursus 1 (lænd og underekstremitet).

Jeg er på nuværende tidspunkt ved at tage FysioDanmarks egen basisuddannelse løbende over fire moduler, heraf hvor det første er gennemført. Kurset færdiggøres januar 2022.

Jeg har efteruddannet mig inden for følgende områder:

Særlige interresseområder

Kvag min grønne titel som autoriseret fysioterapeut, interesserer jeg mig bredt for de muskuloskeletale problematikker i bevægeapparatet. Jeg beskæftiger mig med både manuelle teknikker såvel som træningsaspektet i fysioterapien.

Herudover har jeg en særlig interesse inden for det forebyggende sundhedsarbejde samt patientuddannelse, hvor jeg bestræber mig på at gøre mine patienter så selvstændige og handlekompetente som muligt.

Min baggrund

Siden min unge år som spring- og rytmegymnast har jeg altid været fascineret af kroppen og hvad den er i stand til. Dette bekræftede mine år på gymnasiet, med biologi og idræt som hovedfag blot endnu mere. Der var ingen tvivl om, at jeg skulle arbejde med mennesker, og kroppen, og fysioterapi blev svaret.

Under hele min studietid har jeg arbejdet på et bosted for personer med erhvervede hjerneskader og i 2019 havde et otte ugers praktikophold på FysioDanmark klinikken i Randers, hvorefter jeg fortsatte mit virke som aftenstuderende 1,5 år frem.

Ved afslutningen af min bachelorgrad kunne jeg således glædeligt skrive under på en fuldtidsansættelse hos FysioDanmark i Randers. Her varetager jeg nu almindelig briksbehandling, vejledning/rådgivning, hjemmebehandlinger og holdtræning. Som den del af mit arbejde varetager jeg også virksomhedsaftaler, hvoraf ergonomi også er i fokus.

Født: 29. september 1995

Nærværende behandling

– altid med dig i fokus

Susanne Eriksen I Receptionsleder I FysioDanmark Randers

Har du spørgsmål..?

Har du spørgsmål til os kan de sende os en besked via felterne herunder, så svarer vi dig hurtigst muligt. Du vil modtage en bekræftelse på at vi har modtaget din besked umiddelbart efter afsendelsen. Hvis ikke, skal du kontakte os telefonisk på 8642 9061.

I klinikkens åbningstid kan du altid fange os på 8642 9061.

Klik her hvis du har behov for at melde afbud til behandling og træning

Scroll til toppen