Graviditetstræning i bassin | FysioDanmark Randers

Træning / Holdtræning / Bassin træning

Graviditetstræning: Kom i form til fødslen

Hver eneste graviditet er fantastisk. Et nyt liv spirer inden i dig. Kroppen gennemgår en stor forandring og kan give udfordringer i dagligdagens funktioner og aktiviteter. Træning under graviditeten kan give dig en nemmere fødsel og færre komplikationer under graviditeten.

Førfødselstræning er for dig, som ønsker råd og vejledning i hvordan du bruger kroppen bedst igennem graviditeten. Det er til dig som ønsker at skabe de bedste forudsætninger for din krop og det er til dig som ønsker et fællesskab med andre gravide.

Hvad får du ud af førfødselstræning hos FysioDanmark Randers

  • Superviseret førfødselstræning med fokus på opbygningen af kroppen under graviditet.
  • Undervisning i bækkenbund, ergonomi i hverdagen, vedligeholdes af dagligdags aktiviteter/sport mm.
  • Hjælp til at styrke din bækkenbund før graviditet igennem vejledning og træning.
  • Fællesskab med andre gravide

Vi tilbyder træning i vand samt individuel behandling

Fysioterapeut Camilla Pilegaard tilbyder træning hver fredag i Water and Wellness Randers. 

Træning i varmt vands bassinet i Wellness afdelingen:
Fredage kl. 08.00 –08.40 i Water and Wellness Randers
(Dog med undtagelse af skolernes ferie, hvor vi ikke har tilgang til bassinet.)

Graviditetstræning i varmtvand er et godt supplement til almindelig træning eller et alternativ, hvis ryggener, bækkensmerter og lignende giver dig problemer og forhindrer dig i at være aktiv. Du behøver ikke have gener for at deltage på holdet og du kan deltage i hele graviditeten. Træning under graviditeten kan give dig en nemmere fødsel og færre komplikationer under graviditeten.

Vi har lignende tilbud til nybagte mødre
Se mere under efterfødselstræning.

Camilla guider dig trygt igennem dit forløb

Camilla er selv mor, uddannet fysioterapeut og har en efteruddannelse i Gyn.Obs.

Ved behov for yderligere hjælp grundet bækkenbundsproblematiker, er der mulighed for undersøgelse og individuel behandling hos Camilla. Dette er dog ikke en del af dit månedsabonnement.
Læs mere om Gyn. Obs

Individuel behandling af graviditetsgener

Er kroppen behandlingskrævende, så hjælper Camilla også gerne med det. Vi har en special graviditetspude, du kan ligge på - uanset hvor stor din mave er. Her kan du slappe godt af. (Ikke en del af forløbet)

Vær opmærksom på om din sundhedsforsikring dækker behandlingen. Kontakt dit forsikringsselskab og høre hvordan du er dækket.

Tilmelding til graviditetstræning

Tilmeld dig længere nede på siden og vi vender tilbage hurtigt muligt om der er en ledig plads på holdet. Vi gør opmærksom på at vi i perioder kører med venteliste på holdene, så tilmeld dig gerne i god tid, for at sikre dig en plads på holdet.

Priser for graviditetstræning

Træning i sal: 509 kr. pr. måned
Træning i vand: 589 kr. pr. måned
Træning i sal + vand: 999 kr. pr. måned

Træning foregår uden henvisning og det er ikke muligt at få tilskud fra sygeforsikringen danmark. 

Fleksibel opstart når det passer dig

Vi har løbende opstart, hvilket betyder at du kan starte din træning når det passer dig. Opstart er altid en mandag eller fredag hvor træningen ligger og løber herefter frem til du opsiger træningen igen. Første måned vil du blive opkrævet for det beløb, som svarer til resten af måneden, hvorefter beløbet vil blive trukket hver den første i måneden indtil du opsiger abonnementet. Abonnementet kan opsiges med én dags varsel.

Vi anbefaler for en optimal opstart

For at få den bedste opstart på dit forløb anbefaler vi altid en opstartskonsultation hos Camilla i klinikken. Her kan i få snakket om forventninger til træningen og Camilla kan lære dig at kende samt dine specifikke problematikker. Det kan være rart at Camilla har kendskab til særlige behov inden i mødes i Water & Wellness med hele holdet.
Book en individuel tid hos Camilla

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til graviditetstræningen

Har du spørgsmål inden din tilmelding er du altid velkommen til at kontakte klinikken på: 8642 9061 eller på kontakt@fysiodanmark-randers.dk, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Du er også altid velkommen til at skrive direkte til Camilla via nedenstående kontaktformular.

Tilmeld dig graviditetstræning i bassin

Når du har udfyldt formularen vil du modtage en mail inden for 2 min. Får du IKKE denne mail skal du prøve igen eller fange os på telefon 8642 9061.
Vær opmærksom på at du først er tilmeldt holdet, når Ida har bekræftet din tilmelding via mail.

Camilla Pilegaard Kristensen | FysioDanmark Randers

Har du spørgsmål...?

Du er altid velkommen til at skrive til Camilla, via formularen herunder, hvis du har spørgsmål til træningen, opstart, betaling eller noget helt andet vedrørende træningen.

Scroll to Top